Вторник, Март 31, 2020
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Поради засилените мерки на защита от COVID-19, в Европа се възприемат все по-строги ограничения, засягащи обичайния процес по доставка на пратки. Най-напред в Чехия, а сега и в останалите държави от Централна Източна Европа, пратките с допълнителна услуга Наложен платеж се доставят като заплащането на сумите се приема само с картово плащане на терминала на куриера. Спира се приемането на пари в брой от куриерите!
Логично, това води до оскъпяване на допълнителната услуга Наложен платеж за всички куриерски компании, заради допълнителни банкови разходи. В тази връзка сме принудени да увеличим комисионната за наложен платеж за : Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша с 1% от стойността на наложения платеж, считано от 01.04.2020.
Настоятелно Ви препоръчваме да уведомите клиенти си за това ограничение, което засяга предлаганите от нас доставки с наложен платеж до: Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша и да актуализирате условията си за доставка. Също така Ви напомняме, че можете да предложите онлайн плащане директно през електронните си магазини, което би спестило последващи такси, наложени от куриер.

С уважение:
Екипът на "Рапидо Експрес енд Лоджистикс" ЕООД

Пакетни услуги

ЦЕНИ ЗАПОЧВАЩИ ОТ 2,90 лева

Уважаеми настоящи и бъдещи партньори,

Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД представя на вашето внимание промоционалните си пакети за куриерски услуги.
Предложението ни е структурирано на базата на нашия дългогодишен опит и след внимателен анализ на нуждите на различни типове клиенти.
Вие можете да изберете само един от пакетите - този, който отговаря най-пълно на вашите нужди от куриерски услуги.
Ако искате да се възползвате от нашите продукти, единственото, което трябва да направите е да се свържете с представител на Търговски отдел на Рапидо и да сключите договор за обслужване.
Ако считате, че вие имате нужда от услуги, които не са част от предложението ни, не се колебайте да зададете своите въпроси директно към нашия Търговски Директор на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .
Вярваме, че настоящото предложение ще даде добавена стойност за вас и вашия бизнес!

Радослав Крумов

 

  RAPIDO DOCUMENT PRIORITY RAPIDO RACKAGE PRIORITY RAPIDO GENERAL DISCOUNT
Насоченост:

Клиенти със съществен документооборот

Клиенти с преобладаващо пакетни пратки

Клиенти с разнообразен микс пратки в широки теглови диапазони

Срокове:

Доставка за следващ работен ден *

Доставка за следващ работен ден *

Доставка за следващ работен ден *

Тегло:

До 0.250 кг **

От 0.5 кг до 500 кг

от 0.250 до 500 кг

Обхват:

Територията на Република България

Територията на Република България

Територията на Република България

* С изключение на населените места, обслужвани по график
** Само документални пратки

Считано от 01.04.2011 г Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД въвежда „Такса Гориво“, която се определя по таблица - вижте повече тук.

Вход за клиенти