Вторник, Март 31, 2020
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Поради засилените мерки на защита от COVID-19, в Европа се възприемат все по-строги ограничения, засягащи обичайния процес по доставка на пратки. Най-напред в Чехия, а сега и в останалите държави от Централна Източна Европа, пратките с допълнителна услуга Наложен платеж се доставят като заплащането на сумите се приема само с картово плащане на терминала на куриера. Спира се приемането на пари в брой от куриерите!
Логично, това води до оскъпяване на допълнителната услуга Наложен платеж за всички куриерски компании, заради допълнителни банкови разходи. В тази връзка сме принудени да увеличим комисионната за наложен платеж за : Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша с 1% от стойността на наложения платеж, считано от 01.04.2020.
Настоятелно Ви препоръчваме да уведомите клиенти си за това ограничение, което засяга предлаганите от нас доставки с наложен платеж до: Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша и да актуализирате условията си за доставка. Също така Ви напомняме, че можете да предложите онлайн плащане директно през електронните си магазини, което би спестило последващи такси, наложени от куриер.

С уважение:
Екипът на "Рапидо Експрес енд Лоджистикс" ЕООД

Нови услуги

БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ
за всяко движение по Вашата пратка

 

Скъпи партньори и клиенти,Искаме да представим на Вашето внимание новата услуга на „Рапидо Експрес енд Лоджистикс“ „Бъди информиран“. С нея лесно и удобно през имейла Ви ще можете да получавате справки за Вашите пратки.


„Бъдете информиран“ ще Ви спести много време от телефонни разговори и уеб запитвания. Само с един преглед на електронната Ви поща ще имате пълна информация за движението на всяка една пратка.


Тази услуга се въвежда, както за Вас като наши партньори, така и за всички клиенти, на които е предоставен имейл адрес при попълване на товарителница във Вашия онлайн модул.


Ние от екипа на „Рапидо Експрес енд Лоджистикс“ ценим съвместната ни работа и искаме да Ви дадем още повече възможности в бизнеса, затова очаквайте още приятни изненади от нас.

 Благодарим Ви!