Четвъртък, Септември 24, 2020
Експресни доставки от куриер Рапидо

Допълнителни услуги за територията на Република България

Наложен платеж - Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД извършва услугата Наложен платеж за стоки до 10 000.00 лева. Таксата за наложен платеж е както следва:

  • За клиенти получаващи сумите по НП в брой, на адрес на клиента – 1.2 % от обявената стойност, но не по-малко от 1.80 лв.
  • За клиенти, получаващи сумите по НП в брой, от офис на куриера - 1.2 % от обявената стойност, но не по-малко от 0.60 лв.

 

Обратна разписка – за своите клиенти предлагаме преференциална цена от 1.90 лв - при предварително заявена обратна разписка за получаване на пратка.

 

Обратни документи - за своите клиенти предлагаме преференциална цена от 1.90 лв. - при предварително заявена обратни документи при получаване на пратка.

 

Отложени обратни документи – 3.16 лв.

 

Застраховка за обявена стойност - Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД предлага застраховка на изпращаните пратки със застрахователна премия 0.6% от обявената стойност. За повече информация, моля посетете Интернет сайта на фирмата на адрес www.rapido.bg в частта му Общи Условия

 

Доставка в Събота – 3.60 лв.

 

Тежък пакет -  Такса в размер на 24 лв. с вкл. ДДС се начислява към тарифната цена за съответната пакетна услуга на платеца по товарителницата за всеки пакет в пратката, който е с декларирано или контролно измерено калкулационно тегло над 50 кг.

 

Такса товаро-разтоварни операции – за палетизирани пратки 1.20 лв. на всеки 200 кг., за непалетизирани пратки – 1.20 лв. за всеки 50 кг. след първите 50 кг.

 

 

Всички посочени цени са крайни, с всички приложени данъци и такси.