Сряда, Юни 26, 2019
Експресни доставки от куриер Рапидо

Новини

Седмицата след Великден

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че в седмицата след Великден очакваме чувствително увеличение на трафика, пореди което е възможно закъскение в срока на доставка между 24 и 48 часа.
Молим предварително да информирате вашите получатели, че има вероятност за такова забавяне на срока на доставката, с цел избягване на неудовлетворени клиенти.
Напомняме Ви за услугата "Бъдете информирани".
От Февруари месец 2016 г. вие получавате автоматични имейли от "Рапидо" за статуса на всяка пратка. С цел по-добра комуникация с получателите на пратките Ви напомняме, че ако въвеждате имейла на получателите Ви те също ще бъдат информирани в реално време за пратките си.
* Получателя ще бъде информиран, че е взета пратката за него с подробности за адреса на доставката - ако се свърже с нас преди влизането на пратката в склада, адреса може да бъде коригиран, без да се дължи такса за пренасочване.
* Получателя ще бъде информиран, когато пратката му е в куриер за доставка.
* Получателя може да бъде поздравен от Вас при успешно доставена пратка. Можем да изпратим имейл с индивидуален текст според вашите желания. Ако желаете да получите повече подробности за услугата "Бъдете информирани", моля пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Екипът на "Рапидо Куриери"

Вход за клиенти