Вторник, Март 31, 2020
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Поради засилените мерки на защита от COVID-19, в Европа се възприемат все по-строги ограничения, засягащи обичайния процес по доставка на пратки. Най-напред в Чехия, а сега и в останалите държави от Централна Източна Европа, пратките с допълнителна услуга Наложен платеж се доставят като заплащането на сумите се приема само с картово плащане на терминала на куриера. Спира се приемането на пари в брой от куриерите!
Логично, това води до оскъпяване на допълнителната услуга Наложен платеж за всички куриерски компании, заради допълнителни банкови разходи. В тази връзка сме принудени да увеличим комисионната за наложен платеж за : Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша с 1% от стойността на наложения платеж, считано от 01.04.2020.
Настоятелно Ви препоръчваме да уведомите клиенти си за това ограничение, което засяга предлаганите от нас доставки с наложен платеж до: Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша и да актуализирате условията си за доставка. Също така Ви напомняме, че можете да предложите онлайн плащане директно през електронните си магазини, което би спестило последващи такси, наложени от куриер.

С уважение:
Екипът на "Рапидо Експрес енд Лоджистикс" ЕООД

Пореден успех за Рапидо

„Рапидо Антилопите” записа пореден впечатляващ успех на футболния терен. Отборът ни спечели Столичната амаьорска лига по минифутбол.

На финала момчетата в червено (корпоративния свят на Рапидо) спечелиха срещу миналогодишния шампион Хъшове. Мачът, на който присъстваше и сериозна агитка от служители на най-динамично разваващата се куриерска фирма в България, беше спечелен с убедителното 3:0. Собственикът и управител на „Рапидо” Радослав Крумов получи и наградата за принос за развитието на минифутбола в България.

„Усилията, средствата и времето, които даваме за спорта и за отбора ни не са само част от политиката ни на отговорност към обществото. Гледаме на тях и на успехите ни като естествено продължение на добрите резултати, които имаме в бизнеса”, коментира Радослав Крумов.

Вход за клиенти