Четвъртък, Септември 24, 2020
Експресни доставки от куриер Рапидо

Рапидо – шампион и на футболното игрище

Футболният отбор „Антилопите“, съставен от служители на „Рапидо“ и подпомаган от компанията безапелационно спечели благотворителния „Турнир на надеждата”. Парите от входните такси на корпоративните отбори на 12 от най-големите български компании ще подпомогнат изграждането на специално игрище за „Отбор на надеждата”, който ще представя България на световното първенство за бездомни в Мексико през октомври.
Отборът на „Рапидо“ постигна 5 поредни убедителни победи в състезанието. Пътят на отбора на нашата фирма започна от най-оспорваната предварителна група, където надигра с 4:1 заелия трето място отбор на „Технополис“. След това „Антилопите“ победиха „Мосю Бриколаж” (5:1), „ЕКО България” (4:0) и GLOBUL (5:1), преди на финала да се наложат над „Фикосота“ с 3:2.
Организаторът на „Турнир на надеждата” „Спортс Мениджмънт България” и участниците в благотворителната инициатива получиха и поздравителен адрес от Президента на Република България Росен Плевнелиев.
Всички от „Рапидо“ стискаме палци на момчетата от „Отбора на надеждата“ и поздравяваме организаторите на турнира за чудесната инициатива.

Вход за клиенти