Вторник, Март 31, 2020
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Поради засилените мерки на защита от COVID-19, в Европа се възприемат все по-строги ограничения, засягащи обичайния процес по доставка на пратки. Най-напред в Чехия, а сега и в останалите държави от Централна Източна Европа, пратките с допълнителна услуга Наложен платеж се доставят като заплащането на сумите се приема само с картово плащане на терминала на куриера. Спира се приемането на пари в брой от куриерите!
Логично, това води до оскъпяване на допълнителната услуга Наложен платеж за всички куриерски компании, заради допълнителни банкови разходи. В тази връзка сме принудени да увеличим комисионната за наложен платеж за : Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша с 1% от стойността на наложения платеж, считано от 01.04.2020.
Настоятелно Ви препоръчваме да уведомите клиенти си за това ограничение, което засяга предлаганите от нас доставки с наложен платеж до: Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша и да актуализирате условията си за доставка. Също така Ви напомняме, че можете да предложите онлайн плащане директно през електронните си магазини, което би спестило последващи такси, наложени от куриер.

С уважение:
Екипът на "Рапидо Експрес енд Лоджистикс" ЕООД

Рапидо – шампион и на футболното игрище

Футболният отбор „Антилопите“, съставен от служители на „Рапидо“ и подпомаган от компанията безапелационно спечели благотворителния „Турнир на надеждата”. Парите от входните такси на корпоративните отбори на 12 от най-големите български компании ще подпомогнат изграждането на специално игрище за „Отбор на надеждата”, който ще представя България на световното първенство за бездомни в Мексико през октомври.
Отборът на „Рапидо“ постигна 5 поредни убедителни победи в състезанието. Пътят на отбора на нашата фирма започна от най-оспорваната предварителна група, където надигра с 4:1 заелия трето място отбор на „Технополис“. След това „Антилопите“ победиха „Мосю Бриколаж” (5:1), „ЕКО България” (4:0) и GLOBUL (5:1), преди на финала да се наложат над „Фикосота“ с 3:2.
Организаторът на „Турнир на надеждата” „Спортс Мениджмънт България” и участниците в благотворителната инициатива получиха и поздравителен адрес от Президента на Република България Росен Плевнелиев.
Всички от „Рапидо“ стискаме палци на момчетата от „Отбора на надеждата“ и поздравяваме организаторите на турнира за чудесната инициатива.

Вход за клиенти