Вторник, Март 31, 2020
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Поради засилените мерки на защита от COVID-19, в Европа се възприемат все по-строги ограничения, засягащи обичайния процес по доставка на пратки. Най-напред в Чехия, а сега и в останалите държави от Централна Източна Европа, пратките с допълнителна услуга Наложен платеж се доставят като заплащането на сумите се приема само с картово плащане на терминала на куриера. Спира се приемането на пари в брой от куриерите!
Логично, това води до оскъпяване на допълнителната услуга Наложен платеж за всички куриерски компании, заради допълнителни банкови разходи. В тази връзка сме принудени да увеличим комисионната за наложен платеж за : Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша с 1% от стойността на наложения платеж, считано от 01.04.2020.
Настоятелно Ви препоръчваме да уведомите клиенти си за това ограничение, което засяга предлаганите от нас доставки с наложен платеж до: Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша и да актуализирате условията си за доставка. Също така Ви напомняме, че можете да предложите онлайн плащане директно през електронните си магазини, което би спестило последващи такси, наложени от куриер.

С уважение:
Екипът на "Рапидо Експрес енд Лоджистикс" ЕООД

Кариери

Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД е една от най-бързо развиващите се компании в България. Основната ни дейност е свързана с предлагането на куриерски и транспортни услуги от врата до врата, с фирмен транспорт.

Ако искате да се присъедините към нашия екип, изпрате CV на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Дори и да имате интерес към друга позиция извън обявените, не се колебайте да се свържете с нас.

За всички кандидати е осигурено безплатно фирмено обучение.

Всички документи ще бъдат обработвани съгласно изискванията на ЗЗЛД.

Към момента Рапидо търси да наеме:

 1. Офис отговорник
  месторабота: Шумен
  работно време: 08:00 до 18:00 ч.
  заплащане: 700 - 800 лв.

 2. Куриер
  месторабота: София
  работно време: 09:00 до 18:00 ч.
  заплащане: 800 - 1300 лв.


 3. Специалист продажби
  месторабота: София
  работно време: 09:00 до 18:00 ч.
  заплащане: 700 - 2500 лв.


 4. Куриер
  месторабота: Хасково
  работно време: 09:00 до 18:00 ч.
  заплащане: 660 лв.


 5. Работник склад
  месторабота: София
  работно време: 04:00 до 09:00 ч. и от 16:00 до 21:00 ч.
  заплащане: 400 - 500 лв.

Вход за клиенти