Вторник, Март 31, 2020
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Поради засилените мерки на защита от COVID-19, в Европа се възприемат все по-строги ограничения, засягащи обичайния процес по доставка на пратки. Най-напред в Чехия, а сега и в останалите държави от Централна Източна Европа, пратките с допълнителна услуга Наложен платеж се доставят като заплащането на сумите се приема само с картово плащане на терминала на куриера. Спира се приемането на пари в брой от куриерите!
Логично, това води до оскъпяване на допълнителната услуга Наложен платеж за всички куриерски компании, заради допълнителни банкови разходи. В тази връзка сме принудени да увеличим комисионната за наложен платеж за : Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша с 1% от стойността на наложения платеж, считано от 01.04.2020.
Настоятелно Ви препоръчваме да уведомите клиенти си за това ограничение, което засяга предлаганите от нас доставки с наложен платеж до: Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения и Полша и да актуализирате условията си за доставка. Също така Ви напомняме, че можете да предложите онлайн плащане директно през електронните си магазини, което би спестило последващи такси, наложени от куриер.

С уважение:
Екипът на "Рапидо Експрес енд Лоджистикс" ЕООД

Отзиви от нашите клиенти

Отзивите на фирма Дими Байк ЕООД, собственик на електронен магазин за спортни стоки
podariSliubov
за услугите предоставяни от Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД

Отзивите на фирма КОЛЪРПАКС ЕООД, собственик на електронен магазин за подаръци
podariSliubov
за услугите предоставяни от Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД

Отзивите на фирма Нубира ЕООД, собственик на електронен магазин за дамска мода
NinoConti
за клиентската система на Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД