Събота, Ноември 18, 2017
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че кампанията около т.нар. Черен Петък , тоест периодът от 24.11.2017 г. до 11.12.2017 г., се очертава като изключително натоварен. В тази връзка Ви уведомяваме, че куриерите на "Рапидо" няма да имат възможност да доставят всички пратки в рамките на стандартния срок от 24 часа.

С цел недопускане на проблеми с клиентите, Ви молим при поръчка да ги уведомявате, че срокът на доставка ще бъде до 72 часа.

Отново с цел по-качествено обслужване на увеличения обем работа, до края на годината се спира услугата фиксиран час, а поръчки за куриер ще се приемат до 17:00 часа. Моля да имате предвид, че за пратките върнати за уточнение, ще бъдете уведомявани по имейл. С цел бърза реакция, Ви молим да обръщате внимание на тези имейли.

Уверяваме Ви, че фирмата е взела всички необходими и възможни мерки, включително извънредна работа и назначаване на временни служители по време посочения период с целта максимално да намалим срока на доставка.

Екипът на "Рапидо Куриери"

Допълнителни услуги за територията на Република България

Наложен платеж – Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД извършва услугата Наложен платеж за стоки до 10 000.00 лева. Таксата за наложен платеж е 1% от стойността, но не по-малко от 0.42 лв. с ДДС. При заплащане на наложения платеж от получателя с ПОС Терминал, се заплаща допълнително 1.00 лв. с ДДС върху наложения платеж.

 

Обратна разписка – за своите клиенти предлагаме преференциална цена от 1.80 лв. с ДДС при предварително заявена обратна разписка за получаване на пратка.

 

Обратни документи - за своите клиенти предлагаме преференциална цена от 1.80 лв. с ДДС при предварително заявена обратни документи при получаване на пратка.

 

Отложени обратни документи - за своите клиенти предлагаме преференциална цена от 1.80 лв. с ДДС. Таксува се допълнително, при невъзможност на изпълнение на услугата Обратни документи.

 

Застраховка за обявена стойност - Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД предлага застраховка на изпращаните пратки със застрахователна премия 0.5% от обявената стойност. За повече информация вижте Общи Условия

 

Фиксиран час за доставка – може да бъде не по-рано от 10.30 часа, и не по-късно от 17.30 часа. Тълкува се ( +/- 15 мин.)

Цените за извършване на услугата са:
- пратки до 5 кг.- 2.40 лв. / с ДДС
- пратки над 5 кг. до 20 кг. - 6.00лв. / с ДДС
- пратки над 20 кг. до 100 кг. - 12.00 лв. / с ДДС
- пратки над 100 кг. - 36.00 лв. / с ДДС

Услугата се предлага за следните градове:
Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Велико Търново, Враца, Добрич, Елхово, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Перник, Петрич, Плевен, Пловдив, Русе, Самоков, Сандански, Сливен, Стара Загора, Тетевен, Хасково, Ямбол


 

Считано от 01.04.2011 г Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД въвежда „Такса Гориво“, която се определя по таблица - вижте повече тук.

e-max.it: your social media marketing partner

Вход за клиенти