Понеделник, Юли 23, 2018
Експресни доставки от куриер Рапидо

Нови услуги

„РАПИДО“ ви помага да осъществите идеите си!

 

Скъпи партньори,


Куриерска фирма „Рапидо Експрес енд Лоджистикс“ има удоволствието да ви представи новия си продукт „Пазар“. Поредното допълнение към гамата на услугите на най-бързо развиващата се куриерска компания в България, Ви дава възможност:

  • Да продавате стоки с минимален финансов риск
  • Да печелите без предварителна инвестиция
  • Да зареждате магазина си, или просто да пазарувате за себе си лесно и удобно


Заявката за „Пазар“ ще изпрати куриер на „Рапидо“ на определен от Вас адрес (магазин, склад и др.), където той ще заплати от Ваше име, но за наша сметка предварително подготвената пратка. Още на следващия ден тя ще бъде доставена на получателя си с наложен платеж, а на Вас ще бъде изплатена разликата между стойността на наложения платеж и цената на придобиване на стоката. Дори няма нужда да заплащате стойността на услугата веднага – като наши клиенти по договор, Вие ще ползвате преференциални цени и отложено плащане.

По този начин нашите клиенти могат да продават стоки в онлайн магазина си, без да се налага да инвестират средства в стокови запаси. Ако имате идея какво може да продадете лесно и скъпо на пазара, но нямате лични средства - „Рапидо“ ще ви помогне. Новата услуга е част от фирмената ни политика да помагаме на малкия бизнес по-лесно да осъществява идеите си и да сбъдва мечтите си.

Необходимото условие за използването на услугата „Пазар“ е само сключването на договор с „Рапидо“!

За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0 7001 6006 или ни пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

 


 

БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ
за всяко движение по Вашата пратка

 

Скъпи партньори и клиенти,Искаме да представим на Вашето внимание новата услуга на „Рапидо Експрес енд Лоджистикс“ „Бъди информиран“. С нея лесно и удобно през имейла Ви ще можете да получавате справки за Вашите пратки.


„Бъдете информиран“ ще Ви спести много време от телефонни разговори и уеб запитвания. Само с един преглед на електронната Ви поща ще имате пълна информация за движението на всяка една пратка.


Тази услуга се въвежда, както за Вас като наши партньори, така и за всички клиенти, на които е предоставен имейл адрес при попълване на товарителница във Вашия онлайн модул.


Ние от екипа на „Рапидо Експрес енд Лоджистикс“ ценим съвместната ни работа и искаме да Ви дадем още повече възможности в бизнеса, затова очаквайте още приятни изненади от нас.

 Благодарим Ви!