Събота, Ноември 18, 2017
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че кампанията около т.нар. Черен Петък , тоест периодът от 24.11.2017 г. до 11.12.2017 г., се очертава като изключително натоварен. В тази връзка Ви уведомяваме, че куриерите на "Рапидо" няма да имат възможност да доставят всички пратки в рамките на стандартния срок от 24 часа.

С цел недопускане на проблеми с клиентите, Ви молим при поръчка да ги уведомявате, че срокът на доставка ще бъде до 72 часа.

Отново с цел по-качествено обслужване на увеличения обем работа, до края на годината се спира услугата фиксиран час, а поръчки за куриер ще се приемат до 17:00 часа. Моля да имате предвид, че за пратките върнати за уточнение, ще бъдете уведомявани по имейл. С цел бърза реакция, Ви молим да обръщате внимание на тези имейли.

Уверяваме Ви, че фирмата е взела всички необходими и възможни мерки, включително извънредна работа и назначаване на временни служители по време посочения период с целта максимално да намалим срока на доставка.

Екипът на "Рапидо Куриери"

Нови държави с услуга Наложен платеж

Уважаеми клиенти, услугата за Чехия и Словакия ще бъде пусната до няколко дни.

Скъпи партньори на куриерска фирма "Рапидо Експрес енд Лоджистикс“. С радост искаме да ви представим НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ в списъка с държави, за които предлагаме услугата „Наложен платеж“.


Знаем колко е важно да разширявате бизнеса си до нови полета за продажби и с всеки изминал ден се опитваме да Ви предоставим нови възможности.

 

Ценим много усилията, които полагате всеки ден и вярваме във Вас. С нашите услуги, Вие ще достигнете до нови висини в бизнеса ви.


Новите държави, за които предлагаме „Наложен платеж“ може да погледнете по-долу в „Таблица 1“ и те очакват да бъдат завладени от Вас.

Rapido

От/До Хърватия

От/До Чехия

От/До Словакия

От/До Словения

От/До Унгария

До 1 кг.

9.00 лв.

9.00 лв.

9.00 лв.

9.00 лв.

9.00 лв.

За всеки следващ кг.

0.90 лв.

0.90 лв.

0.90 лв.

0.90 лв.

0.90 лв.

Таблица 1.

Условия и такси за доставка до Хърватия, Чехия, Словакия, Словения и Унгария:

Срок на доставка – 3-4 работни дни

Наложен платеж – 2.5 % от обявената стойност

                    

                                   

 

 

С пожелания за бизнес успехи,

От "Екипът на Рапидо Експрес енд Лоджистикс"

e-max.it: your social media marketing partner