Понеделник, Април 23, 2018
Експресни доставки от куриер Рапидо

Партньорска програма

Здравейте,

щом сте на тази страница, вероятно вече сте чули за новата партньорска програмата на най-бързоразвиващата се куриерска фирма - "Рапидо".

Ако не сте - ето малко информация. "Рапидо" търси собственици на малък бизнес (офис, магазин, книжарница, склад), които искат да увеличат приходите си и клиентите си. Предлагаме Ви възможността да станете партньор на "Рапидо" и да доставяте и вземате пратки от клиенти на фирмата. С едно изречение - ставате част от мрежата на "Рапидо"

За целта ни е необходима малко повече информация за Вас и за Вашия бизнес. Какъв е той, къде се намира обекта/обектите, които смятате, че са подходящи за тази дейност, както и контакти за обратна връзка. Моля, изпратете информцията на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

От своя страна, ние ви обещаваме, че ще разгледаме сериозно всяка постъпило запитване и ще се свържем със всеки от Вас, независимо дали отговаряте на критериите ни или не. А да - и ще третираме информацията, която ни дадете като конфиденциална. Така правят добрите партньори.