Понеделник, Декември 11, 2017
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че кампанията около т.нар. Черен Петък , тоест периодът от 24.11.2017 г. до 11.12.2017 г., се очертава като изключително натоварен. В тази връзка Ви уведомяваме, че куриерите на "Рапидо" няма да имат възможност да доставят всички пратки в рамките на стандартния срок от 24 часа.

С цел недопускане на проблеми с клиентите, Ви молим при поръчка да ги уведомявате, че срокът на доставка ще бъде до 72 часа.

Отново с цел по-качествено обслужване на увеличения обем работа, до края на годината се спира услугата фиксиран час, а поръчки за куриер ще се приемат до 17:00 часа. Моля да имате предвид, че за пратките върнати за уточнение, ще бъдете уведомявани по имейл. С цел бърза реакция, Ви молим да обръщате внимание на тези имейли.

Уверяваме Ви, че фирмата е взела всички необходими и възможни мерки, включително извънредна работа и назначаване на временни служители по време посочения период с целта максимално да намалим срока на доставка.

Екипът на "Рапидо Куриери"

Партньорска програма

Здравейте,

щом сте на тази страница, вероятно вече сте чули за новата партньорска програмата на най-бързоразвиващата се куриерска фирма - "Рапидо".

Ако не сте - ето малко информация. "Рапидо" търси собственици на малък бизнес (офис, магазин, книжарница, склад), които искат да увеличат приходите си и клиентите си. Предлагаме Ви възможността да станете партньор на "Рапидо" и да доставяте и вземате пратки от клиенти на фирмата. С едно изречение - ставате част от мрежата на "Рапидо"

За целта ни е необходима малко повече информация за Вас и за Вашия бизнес. Какъв е той, къде се намира обекта/обектите, които смятате, че са подходящи за тази дейност, както и контакти за обратна връзка. Моля, изпратете информцията на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

От своя страна, ние ви обещаваме, че ще разгледаме сериозно всяка постъпило запитване и ще се свържем със всеки от Вас, независимо дали отговаряте на критериите ни или не. А да - и ще третираме информацията, която ни дадете като конфиденциална. Така правят добрите партньори.

e-max.it: your social media marketing partner