Събота, Ноември 18, 2017
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че кампанията около т.нар. Черен Петък , тоест периодът от 24.11.2017 г. до 11.12.2017 г., се очертава като изключително натоварен. В тази връзка Ви уведомяваме, че куриерите на "Рапидо" няма да имат възможност да доставят всички пратки в рамките на стандартния срок от 24 часа.

С цел недопускане на проблеми с клиентите, Ви молим при поръчка да ги уведомявате, че срокът на доставка ще бъде до 72 часа.

Отново с цел по-качествено обслужване на увеличения обем работа, до края на годината се спира услугата фиксиран час, а поръчки за куриер ще се приемат до 17:00 часа. Моля да имате предвид, че за пратките върнати за уточнение, ще бъдете уведомявани по имейл. С цел бърза реакция, Ви молим да обръщате внимание на тези имейли.

Уверяваме Ви, че фирмата е взела всички необходими и възможни мерки, включително извънредна работа и назначаване на временни служители по време посочения период с целта максимално да намалим срока на доставка.

Екипът на "Рапидо Куриери"

Новини

Седмицата след Великден

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че в седмицата след Великден очакваме чувствително увеличение на трафика, пореди което е възможно закъскение в срока на доставка между 24 и 48 часа.
Молим предварително да информирате вашите получатели, че има вероятност за такова забавяне на срока на доставката, с цел избягване на неудовлетворени клиенти.
Напомняме Ви за услугата "Бъдете информирани".
От Февруари месец 2016 г. вие получавате автоматични имейли от "Рапидо" за статуса на всяка пратка. С цел по-добра комуникация с получателите на пратките Ви напомняме, че ако въвеждате имейла на получателите Ви те също ще бъдат информирани в реално време за пратките си.
* Получателя ще бъде информиран, че е взета пратката за него с подробности за адреса на доставката - ако се свърже с нас преди влизането на пратката в склада, адреса може да бъде коригиран, без да се дължи такса за пренасочване.
* Получателя ще бъде информиран, когато пратката му е в куриер за доставка.
* Получателя може да бъде поздравен от Вас при успешно доставена пратка. Можем да изпратим имейл с индивидуален текст според вашите желания. Ако желаете да получите повече подробности за услугата "Бъдете информирани", моля пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Екипът на "Рапидо Куриери"

e-max.it: your social media marketing partner

Вход за клиенти