Събота, Ноември 18, 2017
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че кампанията около т.нар. Черен Петък , тоест периодът от 24.11.2017 г. до 11.12.2017 г., се очертава като изключително натоварен. В тази връзка Ви уведомяваме, че куриерите на "Рапидо" няма да имат възможност да доставят всички пратки в рамките на стандартния срок от 24 часа.

С цел недопускане на проблеми с клиентите, Ви молим при поръчка да ги уведомявате, че срокът на доставка ще бъде до 72 часа.

Отново с цел по-качествено обслужване на увеличения обем работа, до края на годината се спира услугата фиксиран час, а поръчки за куриер ще се приемат до 17:00 часа. Моля да имате предвид, че за пратките върнати за уточнение, ще бъдете уведомявани по имейл. С цел бърза реакция, Ви молим да обръщате внимание на тези имейли.

Уверяваме Ви, че фирмата е взела всички необходими и възможни мерки, включително извънредна работа и назначаване на временни служители по време посочения период с целта максимално да намалим срока на доставка.

Екипът на "Рапидо Куриери"

Пореден успех за Рапидо

„Рапидо Антилопите” записа пореден впечатляващ успех на футболния терен. Отборът ни спечели Столичната амаьорска лига по минифутбол.

На финала момчетата в червено (корпоративния свят на Рапидо) спечелиха срещу миналогодишния шампион Хъшове. Мачът, на който присъстваше и сериозна агитка от служители на най-динамично разваващата се куриерска фирма в България, беше спечелен с убедителното 3:0. Собственикът и управител на „Рапидо” Радослав Крумов получи и наградата за принос за развитието на минифутбола в България.

„Усилията, средствата и времето, които даваме за спорта и за отбора ни не са само част от политиката ни на отговорност към обществото. Гледаме на тях и на успехите ни като естествено продължение на добрите резултати, които имаме в бизнеса”, коментира Радослав Крумов.

e-max.it: your social media marketing partner

Вход за клиенти