Събота, Март 24, 2018
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме ви, че поради затруднената пътна обстановка за товарен трафик в Североизточна България, пратките с податели и получатели в този регион, както и тези от/до Румъния, ще генерират закъснение до два работни дни.

С уважение:
"Рапидо експрес енд лоджистикс"

Пореден успех за Рапидо

„Рапидо Антилопите” записа пореден впечатляващ успех на футболния терен. Отборът ни спечели Столичната амаьорска лига по минифутбол.

На финала момчетата в червено (корпоративния свят на Рапидо) спечелиха срещу миналогодишния шампион Хъшове. Мачът, на който присъстваше и сериозна агитка от служители на най-динамично разваващата се куриерска фирма в България, беше спечелен с убедителното 3:0. Собственикът и управител на „Рапидо” Радослав Крумов получи и наградата за принос за развитието на минифутбола в България.

„Усилията, средствата и времето, които даваме за спорта и за отбора ни не са само част от политиката ни на отговорност към обществото. Гледаме на тях и на успехите ни като естествено продължение на добрите резултати, които имаме в бизнеса”, коментира Радослав Крумов.

Вход за клиенти