Събота, Ноември 18, 2017
Експресни доставки от куриер Рапидо

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че кампанията около т.нар. Черен Петък , тоест периодът от 24.11.2017 г. до 11.12.2017 г., се очертава като изключително натоварен. В тази връзка Ви уведомяваме, че куриерите на "Рапидо" няма да имат възможност да доставят всички пратки в рамките на стандартния срок от 24 часа.

С цел недопускане на проблеми с клиентите, Ви молим при поръчка да ги уведомявате, че срокът на доставка ще бъде до 72 часа.

Отново с цел по-качествено обслужване на увеличения обем работа, до края на годината се спира услугата фиксиран час, а поръчки за куриер ще се приемат до 17:00 часа. Моля да имате предвид, че за пратките върнати за уточнение, ще бъдете уведомявани по имейл. С цел бърза реакция, Ви молим да обръщате внимание на тези имейли.

Уверяваме Ви, че фирмата е взела всички необходими и възможни мерки, включително извънредна работа и назначаване на временни служители по време посочения период с целта максимално да намалим срока на доставка.

Екипът на "Рапидо Куриери"

Рапидо – шампион и на футболното игрище

Футболният отбор „Антилопите“, съставен от служители на „Рапидо“ и подпомаган от компанията безапелационно спечели благотворителния „Турнир на надеждата”. Парите от входните такси на корпоративните отбори на 12 от най-големите български компании ще подпомогнат изграждането на специално игрище за „Отбор на надеждата”, който ще представя България на световното първенство за бездомни в Мексико през октомври.
Отборът на „Рапидо“ постигна 5 поредни убедителни победи в състезанието. Пътят на отбора на нашата фирма започна от най-оспорваната предварителна група, където надигра с 4:1 заелия трето място отбор на „Технополис“. След това „Антилопите“ победиха „Мосю Бриколаж” (5:1), „ЕКО България” (4:0) и GLOBUL (5:1), преди на финала да се наложат над „Фикосота“ с 3:2.
Организаторът на „Турнир на надеждата” „Спортс Мениджмънт България” и участниците в благотворителната инициатива получиха и поздравителен адрес от Президента на Република България Росен Плевнелиев.
Всички от „Рапидо“ стискаме палци на момчетата от „Отбора на надеждата“ и поздравяваме организаторите на турнира за чудесната инициатива.

e-max.it: your social media marketing partner

Вход за клиенти